Központi Baleseti Ambulancia

Elérhetőség

Rendelés

Akut Járóbeteg Ambulancia
Bejárata: Gázláng utcai mentőportán. 
Rendelési idő: a hét minden napján 24 órában.

Kórházi Felvételi Ambulancia
Bejárata: Gázláng utcai mentőportán 
Rendelési idős: a hét minden napján 24 órában.

Kontroll Járóbeteg Ambulancia 
Bejárat: Dologház utcai rendelő, földszint.
Rendelési idő: hétfőtől-péntekig 8-15 óráig

Osztályos Fekvőbeteg Ambulanciák 
Helye: Dologház utcai rendelő I. emelete.
Rendelési idő: hétfőtől-péntekig reggel 8-16 óráig

A szakrendelésről

Akut Járóbeteg Ambulancia
Bejárata: Gázláng utcai mentőportán. 
A részleg tevékenysége: az Akut Járóbeteg Ambulancián bárhonnan, de elsősorban az ellátási kötelezettségünknek megfelelő területről fogadjuk a hozzánk forduló friss (akut) sérülteket. Orvosi vizsgálatok után a szükséges diagnosztikai vizsgálatokat elvégezzük és a sérülés súlyosságától függően gondoskodunk a kórházba utalásról, illetve a beteget véglegesen ellátjuk, bekötözzük, ambuláns műtétetek végzünk, vagy gipszrögzítést helyezünk fel.

Kórházi Felvételi Ambulancia
A kórházi felvételre kerülő betegek kivizsgálása, a szükséges dokumentációk elkészítése történik, mely után, amennyiben műtét nem szükséges, a sérülések kötéssel vagy gipszrögzítéssel ellátását követően fekvőbeteg osztályra helyezés történik. Ha műtétre kerül sor, a szükséges diagnosztikai vizsgálatok után a megfigyelő helyiségben műtéti előkészítést végzünk és a műtétet követően osztályra helyezzük a beteget.

Kontroll Járóbeteg Ambulancia 
A korábban sürgősséggel ellátott sérültek állapotának ellenőrzése és további kezelése, illetve a szükséges beavatkozások elvégzése történik (röntgen-kontroll, gipszcserék, illetve kötéscserék).

Osztályos Fekvőbeteg Ambulanciák
A kórházi osztályokról hazabocsátott betegek kontroll vizsgálata és kezelése történik (kötéscsere, varratszedés, gipszcsere).