Látogatóknak

Tisztelt látogatóink!

A járóképes betegek amennyiben lehetséges az osztályok  társalgójában fogadják látogatóikat, a fekvőbetegek a kórtermekben. Ez utóbbiaknál - a betegek nyugalma érdekében - egyszerre  lehetőleg  csak kettő látogatót fogadjon. A kórtermi tartózkodás 15-20 percnél ne legyen több (tekintettel a többi betegtársakra). A betegágyra utcai ruhában kérjük ne üljenek. Tíz éven aluli gyermeket lehetőleg ne hozzanak látogatóba.

Látogatási idő:

Péterfy telephely: 15:00 - 17:00 óráig

Alsóerdősori telephely: 15:00 - 17:00 óráig

Szövetség utcai telephely: 11:00 - 12:00 óráig

A zavartalan és biztonságos betegellátás érdekében kérjük kedves látogatóinkat, hogy az alábbi esetekben függesszék fel a látogatást és fáradjanak a folyosóra:

  • Vizitek,
  • Vizsgálatok, konzíliumok,
  • Kezelések, kötözések,
  • Ápolási tevékenység során.
  • Ha súlyos beteg vagy szülő nő mellett a hozzátartozó bent kíván maradni, az osztályvezető főorvos biztosíthatja ennek lehetőségét.

Az Intenzív osztályon és a Szülészeten érvényes látogatási rend a fentiektől eltérő módon van szabályozva, kérjük olvassa el az adott  osztályra vonatkozó tájékoztatót is, valamint a Házirendet, illetve kérjen információt a kórház dolgozóitól!

Előfordulhat, hogy bizonyos esetekben a látogatást külön hirdetményeken közzé tett rendelkezések másként szabályozzák, azok betartása a betegek gyógyulása érdekében mindenkire nézve kötelező.

Gyógyítással kapcsolatos kérdésekben az osztályos orvoshoz, ápolási, ellátási problémáival a vezető ápolóhoz fordulhat a beteg.