Szakrendelések

Baleseti Rehabilitációs osztály (BRO)

Osztályunkon folyamatos traumatológus kontroll mellett zajlik az egyénre szabott komplex kezelés, melynek során a gyógytorna és annak speciális, a sérülésekre kifejlesztett technikái mellett a fizikoterápia széles skáláját is alkalmazzuk.

Fül-orr-gégészeti ambulancia

Az ambulancia acut betegellátást, szükség szerint műtétet végez. Kontrollálja a visszarendelt betegeket - előzetes telefonos időpont egyeztetés után.
Ellátja a Baleseti Központ betegeinek fül-orr-gégészeti problémáit. 

Központi Baleseti Ambulancia

Az osztály három fő részlegből áll.

  • Akut járóbeteg ambulancia,
  • Kórházi Felvételi Ambulancia és a 
  • Kontroll Járóbeteg és Osztályos Fekvőbeteg Ambulanciák

Ortopédia szakrendelés

A felnőtt ortopédia a mozgásszervi betegségek főleg műtéti kezelésével, (pl. térd arthroscopos/=tükrözéses/ műtétek, nagyízületi endoprotézis műtétek, kisebb járóbetegként is végezhető műtétek), szükség esetén segédeszközzel való korrekciójával foglakozik.

Gyermek ortopédiai rendelésre 0-tól 18 éves korig jönnek betegek: csípőszűrés, különböző veleszületett és szerzett végtag elváltozások, statikai problémák, gerinc elváltozások, scoliosis, Scheuermann betegség szűrése, gondozása, ill. szükség esetén segédeszközzel való ellátás történik.

Oszteoporózis Ambulancia

Ambulanciánk elsősorban ezt a beteganyagot kívánja kiszolgálni: a már törésen (alkar, felkar, csigolya vagy alsó végtagi) átesett, de mozgásképes, csontritkulás irányába még ki nem vizsgált, nem kezelt betegeket várjuk. Mi nem a betegséget, hanem a beteget kezeljük

Szemészeti ambulancia

Az ambulancia acut szemészeti ellátást is végez.