Humánerőforrás-gazdálkodási osztály

A Humánerőforrás-gazdálkodási osztály közvetlenül a Főigazgató irányítása alá tartozó önálló, ugyanakkor az Intézmény szerves részét képező egységként működik.

Az osztály főbb célkitűzése az Intézet stratégiájához illeszkedő humánerőforrás-gazdálkodási és nyilvántartási rendszer működtetése, továbbá megfelelő számú és képzettségű munkaerővel történő ellátása, a munkaerő-gazdálkodás hatékony elősegítése a jelentkező intézményi feladatok minél szakszerűbb elvégzése érdekében. A szervezeti stratégia megvalósításában való aktív részvétel és az Intézet Igazgatóságának munkavégzéséhez, döntés előkészítéséhez szükséges információ biztosítása.

Elérhetőség:

A Humánerőforrás-gazdálkodási osztály a Péterfy Sándor utcai telephely gazdasági épületének II. emeletén található.

Telefon:

E-mail: munkaugy [at] peterfykh [dot] hu

Osztályunkról

Az osztály teljes körűen ellátja a humánerőforrás-gazdálkodási és bérszámfejtési feladatokat, továbbá szorosan együttműködik az Igazgatósággal. Legfontosabb feladatai közé tartozik a HR-folyamatok menedzselése, a bér- és létszámtervezés, a munkaügyi adminisztráció, munkaügyi feladatok, bérszámfejtés, TB ügyintézés szervezése, koordinálása és felügyelete, ellenőrzése, közalkalmazotti jogviszony létesítése, módosítása és megszüntetése, továbbá a munkaidő és távollét nyilvántartása. Éves bérterv készítése, a bérszámfejtés, adóelszámolás-, valamint a társadalombiztosítás ügyvitelének ellenőrzése, koordinálása.

Egyéb feladatok:

  • Pályázati eljárással kapcsolatos teendők ellátása
  • Orvosok és egyéb diplomások oktatásával, képzésével kapcsolatos teendők ellátása
  • Nyugdíjazással kapcsolatos teendők ellátása
  • Munkavégzésre irányuló további jogviszony létesítésével kapcsolatos kérelmek koordinálása
  • Segélyek és egyéb juttatások odaítélésében való közreműködés
  • Adatszolgáltatás a felügyeleti és egyéb szervek részére.

Ügyfélfogadás:

Hétfő-csütörtök:de. 7-10 óra között

du. 13-14 óra között

Péntek:de. 7-11 óra között