Anyaggazdálkodási Osztály

Anyaggazdálkodási Osztály tevékenysége nagyban hozzájárul a kórház zökkenőmentes működéséhez. Igen sok múlik azon, hogy az osztályok által igényelt anyagok időben és megfelelő minőségben rendelkezésre álljanak, a minőségi betegellátás érdekében.

Az osztály tevékenységére fordított összeg igen jelentős. Tartalmazza az anyagokra fordított kereteket ( pl. izületi protézisek, implantátumok, kötszer, egyszer használatos anyagok, irodaszer, tisztítószer, stb.), illetve a szolgáltatások költségeit ( pl. mosatás, takarítás, stb.). Mindehhez összehangolt, precíz munka szükséges, melyet az anyaggazdálkodási és raktári dolgozók jó hangulatban, barátságos légkörben végeznek el. A szállítási csoport mindezt a belső- és a külső szállításokkal segíti. Ezen kívül az osztályok betegszállítási igényeit is kielégíti.

Nem működne a rendszer tökéletesen a gondnokságok tevékenysége nélkül! Mindenki naponta találkozik a kertészekkel, akik a környezetünk szebbé tétele érdekében tevékenykednek, illetve télvíz idején havat lapátolnak, gondoskodnak az osztályokon keletkező hulladékok elszállításáról. Ki ne ismerné a csereruha raktári dolgozók munkáját, hiszen mindennapjaink során ők gondoskodnak a tiszta ruha ellátásról a kórház minden dolgozója részére. A liftesek is észrevétlenül segítik munkánkat, a telefon központ dolgozói pedig éjjel- nappal biztosítják a belső és külső kommunikációt.

Az osztály szervezeti felépítése:

osztályvezető: Kovács Lívia 

Tel.: [plus] 36 [minus] 1 [minus] 461 [minus] 4714, [plus] 36 [minus] 1 [minus] 299 [minus] 7752

E-mail:anyaggazd [at] peterfykh [dot] hu  

kovacs [dot] livia [at] baleseti [dot] hu

Osztályvezető-helyettes: Szűcs Ildikó

Tel:461-4251

Email:szucs [dot] ildiko [at] peterfykh [dot] hu