"Színnel-lélekkel" Poli-Farbe pályázatról

2019. december 12.

„ Színnel-lélekkel” a Poli-Farbe pályázatról

 

A tervezett határidőre, 2019. október 31-éig megvalósult intézményünkben az a felújítás-sorozat, melyet a Poli-Farbe Kft. "Színnel-Lélekkel kórházfelújítás" pályázaton elnyert támogatás tett lehetővé. 

A projekt keretében 128 db 15 literes Poli-Farbe Inntaller fehér beltéri diszperziós falfestéket kapott Intézményünk, ami közel 5.850 m2 falfelület megújulásához volt elegendő. 

Felújításra került a Péterfy Sándor utcai telephely I-es Belgyógyászati osztályának valamennyi kórterme, kiszolgáló helyiségei és közlekedői, valamint a nagy beteg forgalmú, felnőtt és gyermek ellátást is végző Szemészeti szakrendelő összes falfelülete. A Fiumei úti telephelyen a két épületet összekötő röntgenfolyosó, valamint az ebédlő , az Alsó erdősor utcai telephelyen a II-es Krónikus belgyógyászati osztály festésére került sor. 

Az érintett területek kiválasztásánál alapfeltevésünk volt, hogy a kórtermek, folyosók és a közösségi terek festésével elősegítsük a kórházról alkotott első pozitív benyomás kialakulását, továbbá betegeink világos, tiszta környezetben töltsék napjaikat. Valamennyi felület megújítására sajnos nem volt lehetőségünk, de bízunk benne, hogy a jövőben is folytatódik a kórházak támogatása.

A Poli-Farbe pályázat eszközbeszerzésre is lehetőséget nyújtott Intézményünk számára. Az 500.000 Ft támogatásból két darab hordozható EDAN SE-3 COLOUR EKG készüléket szereztünk be, ami a Péterfy Sándor utcai EKG rendelőben valamint az Alsóerdősor utcai Mozgásszervi rehabilitációs részlegen került üzembehelyezésre. A kiválasztott típus alkalmas a fekvő, illetve a mozgásra képtelen beteg szívritmusának az ellenőrzésére, a vizsgálati eredmény rögzítésére a betegágyánál is.

 

Köszönjük a Poli-Farbe Kft-nek, hogy forrásaikat az egészségügyre, ezen belül intézményünk támogatására is fordítja!

 
folyosó kicsi
 
 
IMG_20191031_134320
 
 
folyosó 1
 
 
IMG_20191031_111516