Főigazgatói köszönetnyilvánítás

A Péterfy munkatársainak 95%-a határozott úgy, hogy továbbra is velünk dolgozik

2021. március 3.

Tisztelt Munkatársaim!

2021. március 1-én éjfélkor járt le az egészségügyi szolgálati jogviszonyhoz kapcsolódó új munkaszerződések aláírásának határideje. Ezúton is hálásan köszönöm azoknak, akik velük tartanak e pandémiával súlyosbított időkben.

Tájékoztatom Önöket, hogy a Péterfy Kórház-Rendelőintézet és Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézet  dolgozóinak 95%-a marad velünk a jövőben is, és nagyon fontos, hogy az ellátást mindenhol képesek vagyunk fenntartani.

Tudom, hogy ez nehéz feladat, és folyamatos, kitartó helytállást igényel, miközben egyre nagyobb terheléssel vagyunk kénytelenek szembenézni, hiszen a járvány 3. hulláma felszálló ágában nálunk is több a súlyos COVID-os beteg, így kapacitásaink növekvő részét köti le az életmentés.

Tisztában vagyok azzal, hogy az adatfelvitel és a szerződések nyomtatása, kezelése folyamatában számos hiba csúszott az adminisztrációs munkavégzésbe. Ezek javíthatók és javítandók. Hálás vagyok, hogy Önök közül szinte mindenki hozzájutott és megismerkedett a szerződésmintával, amelyhez az intraneten lehetett hozzáférni már az utóbbi hetekben. Rohammunkát végeztünk, de a nehezén talán túlvagyunk.

Még egyszer köszönöm mindannyiuknak, akik itt maradtak, vállalva e felelősségteljes, gyakran komoly áldozatvállalással járó és mindenképpen csak magas etikai hozzáállással, időnként a magánélet rovására végezhető munkát kórházunk és egészségügyünk bonyolult mindennapjaiban.

 

Dr.Sásdi Antal

főigazgató