Az osztály orvosai

Szebeny Miklós Zoltán dr.

Osztályvezető; osztályvezető főorvos
általános orvos, sebész szakorvos, traumatológus szakorvos

Bokrétás András dr.

oszt.vez.hely.föorvos
általános orvos, sebész szakorvos, traumatológus szakorvos, ortopédia-traumatológia szakorvos

Huszár András Benedek dr.

rezidens orvos
általános orvos

Ijjas Lőrincz Dr.

önkéntes segítő

Kollár Iván Géza dr.

rezidens orvos
általános orvos

Köröndi Bernát Dr.

ált.orvos
általános orvos

Lestár Péter dr

rezidens orvos
általános orvos

Simon Ádám Kornél dr

ált.orvos
általános orvos

Szántay Csaba dr

föorvos
általános orvos, traumatológus szakorvos, orthopédiai szakorvos

Tompai Ferenc dr.

rezidens orvos
általános orvos

Váczi László dr

rezidens orvos
általános orvos

Varga István dr.

föorvos
általános orvos, traumatológus szakorvos, orthopédiai szakorvos

Az osztályról

Az V. mozgásszervi osztály a Baleseti Központi telephelyen az 5. emelet keleti szárnyát foglalja el. Fekvőbeteg ellátás 31 ágyon történik.
A Semmelweis Egyetem Traumatológiai Tanszék munkájában is részt vesznek orvosaink magyar és angol nyelvű oktatásban egyaránt. Az akut ellátásban 3. progresszivitási szintű szakmai követelményeknek felel meg osztályunk.

Büszkék vagyunk ápolóink munkájára.

Kórtermeink száma és mérete megegyezik az Intézetben megtalálható más mozgásszervi osztályokkal: 5 db 5 ágyas, 1 db 2 ágyas, 1db 3 ágyas és 1db 1 ágyas komfortos kórterem található nálunk. Törekszünk a lehetőségekhez képest jó hangulatú osztály kialakítására. Kiemelten figyelünk a tisztaságra.

Az ügyeleti rend illeszkedik az intézet ügyeleti rendjébe. 5 naponként kerül sor a 24 órás akut ügyeleti ellátásra. Az V. osztály kontrollnapja minden héten szerdán 8-12h között van, a Dologház utcai rendelő területén.

A járóbeteg ellátás - kontroll, illetve szakrendelés a Dologház utcai oldalon lévő rendelőkben történik. Adott napokon a recepción történő bejelentkezés után látják el orvosaink a hozzájuk érkező betegeket 8-12h-ig. Előzetes bejelentkezés nem szükséges.

Vállsérültek ellátása:
Vállprotézis után kontroll Dr. Szebeny Miklós főorvosnál, egyéb vállproblémával Dr. Ijjas Lőrinc szakorvosnál jelentkezzenek szerdai napon, a kontroll idején.

 

Dr. Kiss László főorvos 30 évig kollégánk volt, 2015. decemberben tragikus hirtelenséggel elhunyt. Betegeit szerdai kontrollnapunkon osztályunk orvosai ellátják.